Keitä me olemme

Frostbite Kylmähuolto tarjoaa kylmälaitteiden huolto ja korjauspalvelut Uudenmaan läänin, sekä kehyskuntien alueella. Suoritamme myös uusien laitteistojen asennukset, auttaen samalla asiakasta löytämään parhaat mahdolliset laiteratkaisut, niiden toimintavaatimukset huomioiden.

Pyydä rohkeasti tarjousta, palvelemme mielellämme!


Historia

Pitkän linjan kylmälaiteasentamisen ammattilainen Toni Asikainen perusti kylmälaiteasentamiseen ja huoltoon keskittyvän yrityksen vastaamaan Etelä-Suomen alueen kylmälaitehuolto- ja asennuspalvelutarpeiden kasvavaan kysyntään.

Tänäpäivänä yritys päivystää Etelä-Suomea yhdeksän miehen voimin.


Brändi

Frostbite sopeutuu kylmäalan jatkuviin muutoksiin ja laajaa kylmäalan osaamistaan hyödyntäen keksii ratkaisun asiakkaan kylmäntarpeen ongelmiin. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa löytävät he tilanteessa kuin tilanteessa asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun jonka seurauksena asiakas saa parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.


Brändi

  • Asiakaspalvelu
  • Luotettavuus
  • Täsmällisyys
  • Laatu

Visio

Hyvä kylmälaitehuolto- tai asennus perustuu luotettavaan palveluun, kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyteen.

Asiakkaiden tarpeiden huomioonottaminen tulee olla aina toiminnan keskiössä, sillä asennuksia tehdään ihmisten kodeissa, myymälöissä, tehtaissa, rakennustyömailla ja toimistoissa. Oli työ missä tai milloin tahansa, siitä lähes poikkeuksetta aiheutuu häiriötä, käyttökatkoksia, meluhaittaa, yms. Työnteosta aiheutuvia haittoja ei voida välttää, mutta tilan ja asiakkaan tarpeet huomioonottamalla häiriöt voidaan minimoida.

Meiltä huolto esimerkiksi näihin merkkeihin

Carel
Daikin
Danfoss
Fujitsu
Hitachi
Mitsubishi
Samsung