Liike- ja toimistotilojen jäähdytys

Jotta ilmastointilaitteisto säilyisi toimivana suunnitellusti vaatii se huoltoa tietyin määräajoin. Huonokuntoiset komponentit ja muut laitoksen ongelmat jotka voivat johtaa vakaviin laiterikkoihin ja kalliisiin remontteihin, pystytään huollon yhteydessä havannoimaan ja korjaamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi huonosti pidetystä laitoksesta muodostuu pian aikamoinen energiasyöppö joka rasittaa tarpeettomasti ympäristöä ja asiakkaan kukkaroa. Huolto perusteellisesti suoritettuna taklaa ongelmat jo ennen niiden syntymistä varmistaen, että jäähdytyslaitteenne toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Aika on rahaa, me tiedämme sen.

Siksi huoltoautomme on varustettuna laajalla yleisimpien varaosien valikoimalla joka säästää asiakkaan aikaa ja hermoja, minimoiden turhien ajojen määrää.

Asiakkaamme tiedostavat, että parhain tapa hallinnoida ilmastoinnin huollosta kertyviä kustannuksia on laatia huoltoliikkeen kanssa laitteiston huoltosopimus joka räätälöidään jokaisen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti niin, että lopputuloksena asiakas voi rauhallisin mielin jättää kylmälaitteidensa huollon meidän harteillemme ja me varmistamme sen, että asiakas saa juuri haluamansa palvelun kustannustehokkaaseen hintaan.

Olkoon laitteistonne vanha taikka uusi. Meiltä saatte merkkiriippumatonta ammattitaitoista, ripeää palvelua vuorokauden aikaan katsomatta. Ympäri vuoden.